top of page

Ik ben Karin Hermans. 52 jaar oud, getrouwd met Erik Hermans en heb

1 dochter van 16 jaar genaamd Sterre.


Ik heb 7 jaar als A verpleegkundige in het Maxima Medisch Centrum Eindhoven gewerkt op de afdeling Interne, Neurologie en Dermatologie. Ik merk dat ik daar profijt van heb, omdat ik ervaring heb met problemen als bv. doorbloeding, ontstekingen en natuurlijk ervaring in wondbehandeling.


Ik werk graag met mensen van alle leeftijden en ook daarbij helpt mijn ervaring als verpleegkundige.

Ik heb mijn opleiding tot pedicure gevolgd bij Nedich opleidingen in Eindhoven. Ik heb deze met een hele mooie puntenlijst afgesloten.

Vanaf juni 2010 kunt u bij mij terecht voor een complete voetbehandeling.

Ik verhelp klachten als ingegroeide nagels (mijn specialiteit event. met verdovingsdruppels), eelt verwijderen, likdoorns, verdikte nagels, schimmelnagels etc. Daarnaast geef ik ook cosmetische voetbehandelingen. Bij mij gaat u altijd met een perfect verzorgde voet de deur uit.

Ook kunt u onderwijl genieten van een kopje koffie of thee. (Dit is momenteel ivm Corona helaas niet toegestaan)

Ook verzoek ik u in deze corona tijden, af te melden bij klachten en te komen in bezit van een mondkapje en handschoenen die u in mijn bijzijn aantrekt. Deze kunnen ook bij mij worden aangeschaft voor 0.50 eurocent voor een mondkapje of voor handschoenen.


Ik ben aangesloten bij Provoet. Pedicure is een vrij beroep, waardoor iedereen zich pedicure kan noemen. Provoet accepteert alleen pedicures die een diploma en cijferlijst kunnen overleggen wat de klant de garantie geeft met een vakkundig pedicure van doen te hebben.


Heeft u nog verdere vragen of wilt u informatie omtrent voetverzorging, neem gerust vrijblijvend Contact met mij op.

Karin Hermans

bottom of page