top of page

Alle liefdevolle aandacht voor mijn voetjes. Ik kom erg graag bij Karin. Ze is heel goed en netjes.

Ik blijf graag komen, echt een verwen moment elke keer weer!

Een lieve gezellige vrouw 😊 

Monique Haerkens

Ik voel me helemaal thuis bij Karin! Zelfs mijn familie overtuigd dat ze erg goed is. En ook die zijn zeer tevreden! Ik ga altijd met een fijn gevoel er naar toe en kom met een fijn gevoel terug! Heerlijk!

Mandy van Esch, leidster kinderdagverblijf/nagelstyliste

Bij Karin ga je met een heerlijk verwend gevoel de deur uit. Je voetjes krijgen allen professionele aandacht die je maar wensen kan. Zeker een aanrader als je voetjes even niet meer willen.

Marlene Merks

Een heerlijk verwenmoment voor mijn voeten iedere 6 weken in een hygiënische praktijk.Karin is een gezellige, professionele pedicure, die tijdens de behandeling gezellig met je kletst.Mijn voeten zien iedere keer uit naar de volgende afspraak.

Dorothé Kuijpers, Lerares basisschool

Met veel tijd en aandacht worden mijn voeten behandeld door Karin . En dat al een aantal jaren. Altijd heel relaxed om bij haar te komen

Riekie van Mierlo, Postbezorgster Gemert

Karin neemt de tijd om echt goed te kijken en te luisteren. Alles zeer hygiënisch en zorgvuldig behandeld. Mijn voeten zijn keurig verzorgd. Ik kom hier zeker terug!

Marieke van Rijn, Leerkracht basisschool Son en Breugel

Hele goede en fijne pedicure. Alles was dik in orde. Karin werkt hygiënisch en ze neemt echt de tijd voor je. Lekker kopje koffie, rustgevende sfeer en een gezellig praatje. Ik kom zeker terug!

Diana Brouwers, medew. Accountants kantoor

Ik kom al enige jaren met veel plezier bij Karin om daar op vakkundige wijze mijn voeten en nagels te laten verzorgen en ga altijd weer met een goed gevoel en mooi gelakte nagels naar huis.

.

Annemarie Jansen, polikliniek medewerker

Karin is een ervaren pedicure. Ze is erg deskundig. Verder werkt ze hygiënisch. Ze besteed zorg en aandacht aan je als klant. Ik vind het erg prettig om door haar behandeld te worden!

Mandy Verbeek, leerkracht OBS Basis onderwijs Het Klokhuis

Ik ben al jaren cliënt van Karin. Ben heel erg tevreden. de verzorging van hygiëne is optimaal. Ze is deskundig en prettig in de omgang

Marleen Van Deursen, ZZP er Administratie kantoor

Ik kom nu bijna 4 jaar bij Karin. Ik ben daar erg tevreden over. Ze heeft een keurige praktijk, zorgt goed voor mijn voeten en heeft tips voor verzorging. In haar prijs is ze heel redelijk. Verder is het altijd gezellig en hebben we veel om over te praten. Het is iedere keer weer een feestje om naar haar toe te gaan

Liesbet Greweldinger, Manager ORO

Karin is een lieve, deskundige pedicure. Laat graag mijn voetjes bij der doen.

Kim van de Kam, eigenaresse Kim's Knipperette

Sinds een jaar of 4 laat ik met een gerust hart mijn voeten behandelen door Karin in haar immer frisse en gezellige praktijkruimte. Karin is erg plezierig in de omgang, opgewekt en betrokken. Zeer ervaren en deskundig. Hygiëne is voor Karin heel belangrijk. Na haar behandeling ga ik heerlijk ontspannen en lichtvoetig de deur uit.

Dorien Bangma, adm.medewerkster bouwadviesbureau Design en Construct

Ik ben al jaren cliënt van Karin. Ik wordt altijd erg gastvrij ontvangen. De verzorging van hygiëne is optimaal en er wordt veel tijd en aandacht besteed aan de voeten. Ze is deskundig en erg gezellig. Laat er al jaren graag mijn voetjes er doen.

Patricia van den Baar

Commercieel binnendienst medewerkster Assurantiekantoor Van Kuringe Adviesgroep

Ik kom nu alweer een tijdje bij Karin. Vind het altijd heerlijk als ik bij haar ben geweest. Mijn voeten zien er niet alleen goed uit maar ze voelen ook goed. Vooral de massage nadien vind ik heerlijk.

J. Hendriks, administratief medew. verzekeringssmaatschappij, nagelstyliste

Karin is een deskundige pedicure en een gezellig persoon, Haar praktijk is netjes, zie werkt hygiënisch . Een behandeling bij haar is een rustpunt voor mij

Ans van Kaathoven, medewerkster zorgboerderij

Naam*

Email Adres*

Tekst*

bottom of page